Właśnie kupiłem KTM 1290 Super Adventure R z 2022 roku. Ma przejechane około 1100 mil. Ostatnio zauważyłem małe kałuże płynu zbierające się w osłonie pod silnikiem. Zabrałem go do dealera i mają go już około tygodnia. Po rozmowie z nimi dzisiaj wygląda na to, że nie są pewni, skąd pochodzi wyciek. Powiedzieli, że nie wydaje się to być płyn hamulcowy, sprzęgłowy ani chłodniczy. Pomyślałem więc, że zajrzę na kilka forów, żeby zobaczyć, czy uda mi się uzyskać pomoc.
Po dość szybkim przeszukaniu natknąłem się na posty o motocyklach, z których wycieka płyn chłodniczy z okolic węży chłodnicy, a także z okolic obudowy termostatu. Zastanawiałem się, czy to może być mój problem. Załączam kilka filmów z wycieku. Przepraszam, jeśli nie są najlepsze, ponieważ kilka zdjęć pochodzi z filmów.
Po dość szybkim przeszukaniu natknąłem się na posty o motocyklach, z których wycieka płyn chłodniczy z okolic węży chłodnicy, a także z okolic obudowy termostatu. Zastanawiałem się, czy to może być mój problem. Załączam kilka filmów z wycieku. Przepraszam, jeśli nie są najlepsze, ponieważ kilka zdjęć pochodzi z filmów.